Compleet systeem
uit een hand
Bouwplaat en bouwchemie

Botament biedt holistische systemen voor het complete ontwerp van de natte ruimte- en dat met bouwchemie met toegevoegde waarde.
De verbinding van bouwchemicaliën en bouwpanelen/vormdelenconstructies is van bijzonder belang wanneer het gaat om het werken in een gesloten systeem, d.w.z. garantie. Alleen als alle onderdelen door de fabrikant worden geïnstalleerd, staan de uitvoerende vakman en de aannemer juridisch aan de veilige kant.
Het “alles uit één hand”-principe heeft echter naast dit systeembeveiligingsaspect nog andere voordelen:

  • Het belangrijkste deel van een bouwplaatsraadpleging is vóór de aanvang van de bouwplaats zelf. Alleen wanneer reeds in de aanbestedingsfase rekening wordt gehouden met de produktsystemen en deze onderling worden gekoppeld, kan een snel en soepel verloop op de bouwplaats worden gegarandeerd.
  • Bij vragen en uitdagingen op de bouwplaats is het bovendien zeer waardevol om terug te kunnen vallen op slechts één centrale contactpersoon die van nature op de hoogte is van alle details van het geleverde systeem. Overeenkomstige aansluitingen en speciale kenmerken van producten in het systeemnetwerk kunnen zo snel en onbureaucratisch worden gecoördineerd.
  • Een centraal contactpunt betekent een grotere proces- en interface-optimalisatie en leidt onvermijdelijk tot een soepeler en sneller bouwproces. Dit vereenvoudigt niet alleen de afhandeling voor de betrokken partijen (handel, verwerkers) enorm, maar biedt ook meer zekerheid voor de eigenaar van het gebouw.
  • Talrijke praktijktests vóór de invoering van een nieuw product garanderen dat elk onderdeel van het systeem perfect op elkaar is afgestemd en gedurende verscheidene jaren is getest.
    Bij Botament hebben de twee disciplines een beproefde verbinding – de tegelzetter kent de specificaties die het voegmiddel en de siliconen tot een meesterwerk maken.

Erhalte ein kostenloses T-Shirt von Botament!

Abonniere unseren Newsletter und wir schicken Dir kostenfrei und unverbindlich ein tolles Botament T-Shirt zu!