Afwerksysteem voor toiletreservoirs

Universele toiletsets met geïntegreerde verstevigingspunten van Botament garanderen een snelle en eenvoudige montage.

Unieke WC-sets met geïntegreerde verstevigingspunten van Botament garanderen een snelle en ongecompliceerde mpontage. De geïntegreerde versterkingspunten voorkomen schade in het sterk belaste gebied. Dit maakt het ook mogelijk om kleine mozaïektegeltjes te gebruiken.

Een ander groot voordeel is de XPS-materiaalbasis van het WC-pakket, deze is zeer vochtbestendig en waterdicht in tegenstelling tot een conventionele gipsplaat.

Bij badkamerrenovaties en in nieuwe gebouwen wordt het systeem snel en flexibel toegepast. Twee systemen van verschillende grootte maken maximale variabiliteit mogelijk. De productportefeuille omvat een frontpaneel met een afmeting van 1200 x 600 x 20 mm, alsmede de grotere versie in het formaat 1200 x 1200 x 20 mm. Dit betekent dat alle soorten wc-voorwandinstallaties ook op grotere schaal kunnen worden gerealiseerd.

Dankzij de geprefabriceerde uitsparingen kan het systeem snel en eenvoudig worden gemonteerd. Uitgekiend dimensionaal werk en uitsnijdingen vervallen volledig. De WC-voorwandinstallaties zijn geschikt voor bijna alle WC-installaties.

Door het grote aantal op de markt verkrijgbare varianten hoeft alleen de handgreepset ter plaatse te worden uitgesneden.

Direct betegelen zonder voorafgaand voorstrijken is mogelijk. Natuurlijk is het ook mogelijk om stuckwerk aan te brengen als achtergrondvariant. Afhankelijk van uw smaak is de badkamer dus snel en veilig klaar voor gebruik en kan hij individueel worden ingericht.

Voordeel is dat de WC-set ook gemakkelijk op de onderconstructie kan worden bevestigd met behulp van Botament MS6 multifunctionele lijm. Hierdoor is geen tijdrovende bevestiging met schroeven nodig.

wc-set-przed wc-set-po

Productaanbevelingen

Botament BP bouwplaten

Botament toiletset universeel met geïntegreerde verstevigingspunten

Botament M21 Classic flexibele toplijm

In de handel verkrijgbare isolatieplaatplaten

Erhalte ein kostenloses T-Shirt von Botament!

Abonniere unseren Newsletter und wir schicken Dir kostenfrei und unverbindlich ein tolles Botament T-Shirt zu!