Botament Blatt Logo

Het is niet de grootte die telt

De oase van welzijn in een kleine badkamer

Bijna geen enkele kamer krijgt momenteel zoveel aandacht als de badkamer. Geen wonder, want in de afgelopen jaren heeft het zich steeds meer ontwikkeld van een zuiver functionele ruimte tot een plaats voor wellness, ontspanning en pure levenskwaliteit.

Maar terwijl de badkamer in tijdschriften en catalogi voor het moderne leven vaak wordt afgeschilderd als een ruime ruimte met weelderige afmetingen, is de werkelijkheid meestal anders: Volgens een studie van het Ipsos-instituut is de gemiddelde grootte van een Duitse badkamer slechts 7,80 vierkante meter. Ruim een derde van alle badkamers is zelfs kleiner dan 6 vierkante meter.

Het einde van alle levende dromen? Nee: zelfs in kleine badkamers hoeft men niet af te zien van schoonheid en comfort, zoals Botament bewijst. De in Bottrop gevestigde specialist voor systeembouwmaterialen biedt een hele reeks innovatieve productoplossingen voor het ontwerp, de renovatie en de modernisering van vochtige en natte ruimten.

Hiertoe behoren de Botament bouwplaten, die geschikt zijn voor talrijke ondergronden zoals pleisterwerk, tegels, studiewerk en schilderwerk en verkrijgbaar zijn in vele maten en diktes. Botament biedt ook een ruime keuze aan verschillende doucheboards met geïntegreerd afschot. Beide producten zijn als systeem getest op waterdichtheid volgens ETAG 022 en kunnen individueel worden aangepast aan bijna alle afmetingen en geometrie van een ruimte. Zij scoren niet alleen met hun technische eigenschappen, maar ook met hun lage gewicht en hun gemakkelijke hanteerbaarheid. Ze zijn snel en eenvoudig te installeren en kunnen meteen betegeld worden – gelijk met de vloer en drempelvrij. Wanneer bovendien het ETAG-gecertificeerde Botament-systeem voor vochtige en natte ruimten wordt gebruikt, is er de volledige zekerheid van een complete oplossing die in heel Europa is goedgekeurd en wordt gecontroleerd.

Wees dus niet bang voor kleine ruimtes: met het juiste systeem kunnen vochtige en natte ruimtes van elke omvang immers in het juiste licht worden geplaatst als een nieuwe oase van welzijn, veilig, doeltreffend en economisch, met vrijwel onbeperkte ontwerpmogelijkheden.

regale-und-nischen-vorher regale-und-nischen-nachher

Erhalte ein kostenloses T-Shirt von Botament!

Abonniere unseren Newsletter und wir schicken Dir kostenfrei und unverbindlich ein tolles Botament T-Shirt zu!