Indirecte verlichting

Of het nu gaat om een badkamerrenovatie of een nieuwbouw – indirect licht verhoogt het comfort wanneer het correct wordt gebruikt.

Er zijn geen grenzen aan de creativiteit op het gebied van verlichtingsspektakels met Botament bouwplaten. Individuele uitsnijdingen, de bouw van nissen en scheidingswanden incl. Lichtaansluitingen zijn probleemloos mogelijk, zowel bij nieuwbouw als bij renovaties. Door het vakkundige samenspel van lichtbronnen kan de badruimte zo een behaaglijke ambiance worden. Door het licht te veranderen, kan de persoonlijke sensatie zowel in de privé- als in de hotelruimte worden aangepast.

Dankzij de intelligente lichtregeling kan de instelling zelfs via een app worden geregeld en individueel worden aangepast, afhankelijk van hoe u zich overdag voelt. Het bad wordt dus ondergedompeld in de tropische schemering, in de savanne, in de frisse ochtenddauw of de zachte avondgloed, of in arctische klimaten.

Let op: Leg geen bedradingsbundels in de buurt van waterleidingen of in direct contact met water. Een nis voor een badkuip vereist een aparte planning – een kabelgoot incl. Een stopcontact boven een douchewand, zie foto, ver weg van elk contact met water, kan een verstandige oplossing zijn.

beleuchtung-vorher beleuchtung-nachher

Productaanbevelingen

Botament RK hoekelementen

Botament GS12 wapeningsband

Botament BP bouwplaten

In de handel verkrijgbare rozetten

Erhalte ein kostenloses T-Shirt von Botament!

Abonniere unseren Newsletter und wir schicken Dir kostenfrei und unverbindlich ein tolles Botament T-Shirt zu!