Douchehoeken

Individuele scheidingswanden, ruimteverdelers en nissen voor de badkamer en het douchegedeelte

Vooral barrièrevrije douches hebben de charme dat een scheidingswand in het douchegedeelte kan leiden tot een ander individueel in te richten deel van de badkamer. Als een badkamer zonder scheidingswanden nog steeds groot en kaal lijkt, kan het afscheiden van bepaalde zones het welzijn van de klant dienen en ook de werking van de ruimte verbeteren.

Scheidingswanden van glas zien er meestal aantrekkelijk uit, maar moeten voortdurend worden schoongemaakt. Het maken van scheidingswanden van kalkzandsteen of cellenbeton is tijdrovend en arbeidsintensief. Scheidingswanden van Botament bouwplaten zijn gemakkelijk te vervaardigen en door de grote flexibiliteit en variabiliteit zijn er geen grenzen voor alle ontwerpwensen.

Ook met Botament bouwplaten kan snel en waterdicht een scheidingswand worden gemaakt, die indien nodig flexibel kan worden verwijderd of weer veranderd. Tegels kunnen individueel worden gelegd en kunnen van de badkamer een echte blikvanger maken.

Vooral de ruimte rond het toilet moet in een kamer met een grote oppervlakte worden afgescheiden door zijpanelen. Dit kan snel en veilig worden gedaan met Botament bouwplaten. Zelfs als deze zich in de doucheruimte bevinden, kan de muur niet worden beschadigd door opspattend water en vocht.

Het is in het algemeen een voordeel dat een dergelijke scheidingswandconstructie niet speciaal behoeft te worden voorbereid of afgedicht – door zijn waterdichte structuur is de Botament bouwplaat HET element voor constructies in de badkamerruimte. Alleen de voegen moeten worden afgedicht met Botament MS6 om het binnendringen van spatwater of vocht te voorkomen.

duschecken-vorher duschecken-nachher

Productaanbevelingen

Botament BP bouwplaten

Botament SB78

In de handel verkrijgbare isolatieplaatplaten

Erhalte ein kostenloses T-Shirt von Botament!

Abonniere unseren Newsletter und wir schicken Dir kostenfrei und unverbindlich ein tolles Botament T-Shirt zu!