Veilige afdichting in houtskeletbouw

Veilige waterdichting in houtskeletbouw

Gebouwen met dragende constructies van hout zijn steeds vaker op de markt te vinden. Het thema dampdiffusie is hier van bijzonder belang.
In de badkamer van een houten woning moeten bijzonder hoge veiligheidsmaatregelen worden getroffen. Een 100% veilige afdichting is daarom essentieel.
Om hier een veilige oplossing te kunnen bieden, biedt Botament geprefabriceerde en waterafstotende producten en moduleaire oplossingen die een eenvoudige en veilige behandeling mogelijk maken.

Botament DB-doucheboards, met hun geprefabriceerd afschot, zijn de ideale basis voor uw inloop doucheruimte. Aantrekkelijk design wordt hier gecombineerd met krachtige functionaliteit en individueel aanpasbare montage.

Inloopdouches kunnen complexe constructies in houtbouw vereisen vanwege de goede geluidsdoorlaatbaarheid van het houten plafond, wanneer er eisen worden gesteld aan de geluidsisolatie. Een bijzonder eenvoudige oplossing biedt het doucheboard LD in combinatie met de geluidsisolatiemat TE Plus.

Tussen haakjes: u kunt meer te weten komen over houtbouw op onze speciale website https://www.reaktivabdichtung.de/holzhaus-abdichtung/

Gedetailleerde oplossing: LD doucheboards installatie

In combinatie met TE Plus geluidsisolatiemat

Inloopdouches kunnen complexe constructies in houtbouw vereisen vanwege de goede geluidsdoorlaatbaarheid van het ruwe houten plafond wanneer er eisen aan de geluidsisolatie worden gesteld.
Een bijzonder eenvoudige oplossing biedt het doucheboard LD in combinatie met de geluidsisolatiemat TE Plus.

Voordat u met de plaatsing begint, moet u de hoogte van de afvoer en de afgewerkte vloerconstructie inmeten.

Plaats op het houten plafond de TE Plus geluiddempende mat volledig onder de de installatieleidingen inbouwen.

Op de TE Plus geluidsisolatiemat de warmte-isolatie als niveau voor de installaties inbouwen. om geluidsbruggen op de muren te vermijden Zorg voor randisolatiestrips op de geluidsisolatiemat.

Leg de contactgeluidsisolatie op het installatieniveau.

Op geolied papier of PE-folie dekvloer van M54 FM snelle dekvloer kant-en-klare mortel horizontaal op de gewenste hoogte aanbrengen.

Breng M21 Classic tegellijm aan op de rugzijde van het LD doucheboard.

LD doucheplaat met lijnafwatering, geprefabriceerd afschot en ab Breng de fabrieksmatige waterdichting aan in de verse dekvloer en en vervolgens uitrichten.

Snij alle samenstellende lagen gelijk met de doucheplaat om om later aan de vloerconstructie te kunnen werken.

Vloerconstructie met optimale geluidsisolatie en maximaal comfort met begaanbare inloopdouche

Erhalte ein kostenloses T-Shirt von Botament!

Abonniere unseren Newsletter und wir schicken Dir kostenfrei und unverbindlich ein tolles Botament T-Shirt zu!