Botament Blatt Logo

BOTAMENT® MS6

Multifunctionele lijm en afdichtingsmiddel

Botament MS6 - een echte allrounder en krachtpatser!

ETAG 022-3 zertifiziert

Elke vakman kent de situatie: u wilt een afdichtingsband aanbrengen op een roestvrij stalen plaat als onderdeel van de gelijmde waterdichting of de tegelgoot van de lijnafwatering afdekken met tegels. Dit vereist een lijm die een sterke verbinding vormt met een verscheidenheid van onddergronden. Botament MS6 MS-Polymeer is zo’n alleskunner: of het nu gaat om het afdichtingsband, dat moet worden aangesloten, of het opvullen van het afdichtingsband voor de kuiprand om te voorkomen dat zich op deze plaats vuil water ophoopt.

De lijst van aanvragen zou voneindig lang kunnen worden voortgezet. Het bijzondere van Botament MS6 is dat het voldoet aan de eisen van ETA 022 en DIN 18534 deel 6 en kan worden gebruikt om Botament bouwplaten veilig af te dichten. Dankzij de materiaalbasis kan Botament MS6 zelfs op vochtige ondergronden worden gebruikt en hardt het zelfs onder deze omstandigheden bijzonder snel uit. In combinatie met de Botament WC-set is het resultaat een perfecte symbiose. Bespaar tijd en geld – het tijdrovende boren en schroeven kan gerust achterwege gelaten worden! Plak de WC-set rechtstreeks op het ontvette stortbakdroogbouwelement en de voorbereiding van de ondergrond is voltooid.

BOTAMENT® MS6

Multifunctionele lijm en afdichtingsmiddel

Product beschrijving
MS6 is een elastische, vochtverhardende lijm en afdichtingskit voor het verlijmen en afdichten van BOTAMENT® BP bouwplaten. MS6 is compatibel met bouwcomponenten van hout, vele metalen en kunststoffen, alsmede minerale bouwmaterialen. MS6 is goedgekeurd als waterdichtingssysteem volgens ETAG 022-3 in combinatie met BP bouwplaten.

Voordelen

  • Uitstekende hechting
  • Flexibele verlijming
  • Uiterst sterke hechting
  • Hoge chemische weerstand
  • Neutrale verknoping
  • Getest binnen de werkingssfeer van ETA 022

Multifunktionaler-Kleb-und-Dichtstoff MS6
Kleur(L x B x D)Eenheid/ VPEVerpakkingen/ Pallet
grijs310 ml kunststof koker12 stuks. per doos

Erhalte ein kostenloses T-Shirt von Botament!

Abonniere unseren Newsletter und wir schicken Dir kostenfrei und unverbindlich ein tolles Botament T-Shirt zu!