Het vertrouwensmerk in een nieuw jasje

Het merk Botament staat voor een nauwe en vertrouwensvolle samenwerking met de vakman. Om deze belofte waar te maken, is onze centrale uitspraak “Met vertrouwen” een uiting van onze holistische filosofie. Onze klanten van dienst zijn en de toekomst veiligstellen, dat is wat wij creëren door echte waarde in de bouw te creëren. Wij volgen deze richtlijnen met ons merk, ons dagelijks werk en de nauwe relatie met onze partners.

MC-Bouwchemie groep

Als een bedrijf van de MC-Bouwchemie groep wij zijn een leverancier van producten en productsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Van innovatieve structurele waterdichting tot klassieke vloertechnologie en een breed gamma tegelproducten tot veilige systemen voor natte ruimtes – Botament biedt al bijna 30 jaar een uitgebreide combinatie van echte probleemoplossingen, die uniek is in de sector. Naast de vakhandel behoren tot onze klantenkring ook de gespecialiseerde handel, architecten en planologen, alsmede eigenaars van particuliere en openbare gebouwen.

Vertrouwen is Botament

Vertrouwen is onontbeerlijk in de bouw. Dit begint met de eerste planning, gaat verder met de selectie van de producten en hun optimale verwerking en strekt zich uit tot het afgewerkte project. Reden genoeg om vertrouwen te hebben in een holistisch merk. Onze klanten van dienst zijn en de toekomst veiligstellen, dat is wat wij creëren door echte waarde in de bouw te creëren.

Met vertrouwen betekent met Botament

Vertrouwen is de basis van elk goed partnerschap

MC-Bouwchemie is een van de belangrijkste internationale fabrikanten van chemische producten en technieken voor de bouw. De groep van ondernemingen is actief in meer dan 40 landen met meer dan 2.500 werknemers en staat al meer dan 55 jaar voor baanbrekende oplossingen voor het temperen van beton en de bescherming en het onderhoud van constructies. MC-Bouwchemie is een familiebedrijf, nu in de derde generatie, dat zich altijd heeft gericht op lange termijn perspectieven en partnerschappen.

Naast de technische directe verkoop biedt MC-Bouwchemie haar 50-jarige expertise ook aan via de handel. Om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van verschillende handelsstructuren en regionale verschillen, brengen wij onze handelsproducten op de markt met verschillende merken waarvan de communicatie en het portfolio zijn aangepast aan de respectieveke doelgroepen.

Erhalte ein kostenloses T-Shirt von Botament!

Abonniere unseren Newsletter und wir schicken Dir kostenfrei und unverbindlich ein tolles Botament T-Shirt zu!